Eilandhuis - Huis - Huiskamer - Eindelijk Thuis - Schouwen-Duiveland - Huur een tinyhouse in Zeeland - Slider

Eiland | Huis

Tiny house ‘Het Eilandhuis’ is gebouwd met materialen uit de omgeving. Materialen die groeien in de omgeving zoals vlas en stro en hergebruikt materiaal. Het huis is zelfvoorzienend door stroom verkregen door zonnepanelen. Er wordt gebruik gemaakt van een innovatief watercirculatiesysteem waarop de douche is aangesloten. Het toilet is een droogtoilet.

Interieur

Het huisje heeft een slaapzoldertje waarop het 2 persoonsbed ligt van waaruit je uitkijkt naar de sterrenhemel. Daarnaast is er een bedbank (onderschuifbed), wat twee- 1 persoonsbedden zijn. In de keuken bevindt zich een koelkast (inclusief) vriesvakje, een oven, 2 pits inductiekookplaat, waterkoker en (filter)koffiezetapparaat.

Buitengevoel

Aan het huisje zit een terras vast, hier kan op gezeten worden met beschikbaar tuinmeubilair. Het huisje betreft een project waarbij onderzoek naar de toepassing van hergebruikt (circulair) en biobased (lokale geproduceerde producten) centraal staan. Daarnaast wordt onderzocht hoe zelfvoorzienend met water omgegaan kan worden.